VIRAGO – Empowered Young Women for Sense of ActiVe CItizenship and EuRopeAn values

Scop

VIRAGO își dorește să promoveze parteneriate regionale și să ofere tinerelor femei oportunități de a-și dezvolta abilitățile, încrederea și spiritul de lider, necesare pentru a le pregăti în implicarea activă și participarea la guvernare, cât și pentru elaborarea de politici la nivel local, regional, național și internațional.

This image has an empty alt attribute; its file name is image021-1.png

Obiectivele proiectului

1. Dezvoltarea unui model-schelet pentru a crea o rețea de cooperare între tinere cu vârsta cuprinsă între 18-29 ani pentru stabilirea unor inițiative și parteneriate durabile, în contextul Strategiei UE pentru tineret 2019-2027;
  2. Încurajarea maximizării participării civice a tinerelor în procesul democratic și în societate, cu scopul de a le stimula cetățenia europeană și valorile europene.
This image has an empty alt attribute; its file name is image011-5.png

Perioada de desfășurare a proiectului

20-12-2019 – 19-12-2021

Beneficiari

Tinere cu vârsta cuprinsă între 18-29 ani din cele 6 tări partenere: România, Bulgaria, Turcia, Estonia, Italia și Spania.

This image has an empty alt attribute; its file name is image019-1.png

Țări partenere

Coordonator: Asociația Se Poate România,

Parteneri: Ministerul Tineretului și Sportului din Bulgaria, Paralel – Silistra (Bulgaria), Youth in Science and Business Foundation (Estonia), Mine Vaganti (Italia), Ayuntamiento de Medina del Campo (Spania) și Universitatea Osmaniye Korkut Ata  (Turcia).

• film izle

If you want to use the photo it would also be good to check with the artist beforehand in case it is subject to copyright. Best wishes. Aaren Reggis Sela