Sport and Dialogue against Violence and Discrimination

Sport and Dialogue against Violence and Discrimination

Scopul proiectului- abordarea problemei violenței, discriminării sau intimidării în cadrul evenimentelor sportive, dar și din jurul acestora, în rândul sportivilor, echipelor sportive și a susținătorilor acestora. Scopul nostru a fost de a contracara comportamentul violent prin dialog deschis, incluziune, toleranță și joc echitabil în sport. Proiectul a avut ca scop si contribuția la utilizarea sportului ca instrument diplomatic, unul care unește națiuni și oameni, indiferent de trecutul lor, de etnie sau de sex.

This image has an empty alt attribute; its file name is image021-1.png

Obiectivele proiectului

 1. Încurajarea utilizării sporturilor de bază in promovarea incluziunii sociale, egalității de gen, toleranței, cooperării internaționale și a egalității de șanse pentru tineri.
 2. Promovarea evenimentelor și acțiunilor sportive ca instrument internațional pentru a sprijini jocul echitabil, incluziunea, egalitatea și utilizarea dialogului pentru a contracara comportamentul violent, rasismul și extremismul în cadrul și în jurul evenimentelor sportive, între concurenți sau susținători.

Perioada de desfășurare a proiectului: 01 Ianuarie 2019 – 30 Iunie 2020

This image has an empty alt attribute; its file name is image011-5.png

Beneficiari: Persoane de orice vârstă care urmaresc evenimentele sportive, sportivii si sustinatorii acestora, din 5 țări europene: România, Italia, Slovenia, Spania și Bulgaria.

This image has an empty alt attribute; its file name is image019-1.png

Țări partenere

Romania, Bulgaria, Italia, Slovenia si Spania

Comentarii

 • Хэллоуин убивает смотреть онлайн

  Иван Грозный - смотреть онлайн в хорошем качестве https://bit.ly/ivan_groznii

 • Delta Air lines MS booking flight service

  Delta Air lines MS booking flight service https://search.yahoo.com/tablet/s?p=Delta+airlines+1+855-670-2491+book+a+flight&ei=UTF-8&age=1m&fr2=time&btf=m

 • Delta Air lines New+Mexico booking flight service

  https://www.google.com/travel/flights?tfs=Delta+airlines%F0%9F%93%9E+1+855-670-2491+book+a+flight

 • Delta Air lines SD booking customer service

  control of pest SD service https://www.uvaldeleadernews.com/?s=control+of+pest+%E2%98%8E+1%28844%299484793+SD+service+phone+number

 • night-lady_co_il

  https://night-lady.co.il

Lasă un comentariu