”Cultural Diversity” – schimb cultural pentru tineri

În perioada 23 august- 1 septembrie, 7 membri ai Asociației Se Poate au reprezentat cu succes România în cadrul proiectului “Cultural Diversity”, în Varna. Timp de 10 zile, aceștia au avut ocazia de a învăța despre diversitate culturală, educație, discriminare și de a afla mai multe detalii despre situația minorităților din țările participante în proiect.  În prima zi a proiectului, aceștia au făcut cunoștință cu ceilalți participanți prin intermediul jocurilor de nume și au prezentat cu succes organizația. A doua zi a debutat cu activități de teambuilding și cu prezentarea conceptului de diversitate culturala în Romania. Apoi, aceștia au participat la doua seri culturale organizate de Turcia și Grecia. Pentru a materializa ceea ce au învățat pe parcursul proiectului, participanții au pus în scenă o piesă de teatru menită să îi facă pe trecători să conștientizeze că, în ciuda diferențelor culturale, toți putem fi uniți.

Proiectul  a fost finanțat de Uniunea Europeana prin programul Erasmus +.