Simularea procesului decizional al Parlamentului European, la Hotel Novotel, între 13 și 16 martie

UPDATE: Dragi participanți, am decis să amânăm organizarea evenimentului din 13-16 martie, ca urmare a noilor măsuri anunțate în urmă cu puțin timp de Comitetul Național pentru Situații de Urgență privind interdicția organizării de evenimente cu mai mult de 100 de persoane.
Evenimentul va avea cu siguranță loc într-o altă perioadă, astfel că ne dorim să păstrăm deschisă comunicarea cu voi pe grupul de Facebook al proiectului.

Le mulțumim și tuturor invitaților care au reconfirmat dorința de a participa după ce vom reprograma evenimentul la o dată ulterioară.

Mulțumim partenerilor de la Facultatea de Științe Politice a Universității București, respectiv ASSP – UB și de la Facultatea de Administrație Publică și Management Public din cadrul A.S.E. București pentru sprijinul acordat la promovarea proiectului ”EU Democracy Festival”.
Nu în ultimul rând, mulțumim ASSP-UB pentru tot efortul care a făcut ca totul să fie pregătit pentru a organiza simularea procesului decizional al Parlamentului European în ciuda perioadei dificile în care ne aflăm!

Vă așteptăm în continuare la eveniment, atunci când îl vom reprograma, iar între timp vă propunem să comunicăm pe grup (https://www.facebook.com/groups/453003512246320/) și să ne vedem cu bine și sănătoși de îndată ce activitățile de zi cu zi vor reveni la normal!

Proiectul ”EU Democracy Festival” continuă cu activitatea de simulare a procesului decizional al Parlamentului European.

După sesiunea de informare organizată în luna noiembrie, Asociația Se Poate îi invită pe tinerii din cadrul universităților partenere – Facultatea de Științe Politice a Universității București, Facultatea de Administrație și Management Public din cadrul A.S.E. București și SNSPA și nu numai – să ni se alăture, între 13 și 16 martie, la Hotel Novotei (Calea Victoriei, nr. 37 B, București), să intre în dialog cu decidenții și să dezbată propuneri sustenabile pentru domeniul tineretului.

Europarlamentarii Traian Băsescu (EPP), Siegfried Mureșan (EPP), Victor Negrescu (S&D) și Eugen Tomac (EPP), precum și subsecretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Andra-Mihaela Costache, au confirmat prezența la evenimentul nostru.

Cei care doresc să participe la activitate sunt rugați să completeze formularul din link-ul următor și să aștepte confirmarea din partea organizatorilor pentru a primi agenda și detaliile logistice privind desfășurarea evenimentului: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8sD2X76pegg11Qq1zoCB7-b6W9lmBhcKmBhb7Ll3yYxJ2vA/viewform