EMPOWER YOURSELF!

“Courage starts with showing up and letting ourselves be seen.” -Brené Brown, Daring Greatly

Ești o tânără cu vârstă cuprinsă între 18-29 ani și ești implicată în activități legate de cetățenie activă, dezvoltare de rețele naționale și europene, antreprenoriat, sănătate și combaterea sărăciei, împărtășirea valorilor europene și a cetățeniei europene, participare democratică, incluziune socială și egalitate de gen?

Ai experiență de minim un an în proiecte de tineret în care ai avut ocazia să organizezi evenimente și/sau facilitezi sesiuni pentru tineri?

Vino alături de proiectul VIRAGO în calitate de multiplicator și trainer!

Suntem în căutarea a 4 femei cu vârstă între 18-29 ani pentru a fi parte din proiect! Participarea este o oportunitate de dezvoltare și conectare atât la nivel național, cât și la nivel European.

Ce oportunități oferim?

-implicarea într-o echipă profesionistă care încurajează participarea civică a tinerelor femei în procese democratice și în societate;

-participarea la un training de 3 zile în Estonia în perioadă 17-19 septembrie 2020 (*date pot suferi mici modificări ca urmare a pandemiei provocată de noul COVID-19) pe tematici legate de valori europene, leadership și educație non-formală pentru tineri;

-implicarea în schimburi de tineret în toate cele 6 țări implicate în proiect în care vei putea facilita sesiuni;

Ce responsabilități vei avea:

-organizarea și facilitarea în echipe de câte 2 a 5 evenimente cu teme despre leadearship și participarea civică în rândul femeilor, promovarea strategiei de tineret 2019-2027, scriere și implementare de proiecte, participarea și implicarea pe platformă online a proiectului care promovează dialogul și valorile europene. Evenimentele vor fi sub formă de ateliere de lucru sau world-cafeuri, iar materialele vor fi dezvoltate împreună cu echipă de proiect și vor avea loc în perioadă octombrie 2020 – octombrie 2021, aplicând toate măsurile legate de protecție împotrivă infectării cu COVID-19.

Beneficii și sprijin

-organizația coordonatoare îți va pune la dispoziție spații și instrumente pentru realizarea evenimentelor și va promova

-echipă de proiect va dezvoltă materiale pentru evenimente și va promova evenimentele

Menționam că toate activitățile sunt obligatorii.

Activitățile fac parte din proiectul VIRAGO-“Youth Agendă 2027 Empowered  Young Women for Sense of Active CItizenship and European Values. Inițiativa este co-finanțată prin programul Erasmus+ Program, European Youth Together Call 2019. Proiectul promovează parteneriatele regionale și participarea la scară largă a femeilor cu vârste cuprinse între 18-29 ani din cele 6 state participante la proiect: Bulgaria, Estonia, Italia, România, Spania și Turcia.

Dacă ești interesată te rugăm să completezi formularul de aplicație, disponibil aici, până la de 30 iunie 2020.