Future Flow

Scopul: Prin acest proiect ne-am propus să le oferim tinerilor absolvenți de studii medii și/sau studii superioare cu vârste cuprinse între 18-25 de ani posibilitatea de a identifica profilul profesional şi a trăsăturilor de personalitate prin completarea unor teste online, să-și realizeze CV-ul şi scrisoarea de intenţie, să se comporte la un interviu de angajare şi să-şi dezvolte marketingul personal prin instrumente online, cu ajutorul unor facilitatori care au experienţă în domeniul Resurselor UmaneObiectivele proiectului

This image has an empty alt attribute; its file name is image021-1.png

Obiective: Creşterea gradului de conştientizare asupra importanţei cunoaşterii profilului profesional şi a trăsăturilor de personalitate în alegerea unui job; dezvoltarea abilităţilor de elaborare a CV-ului şi a scrisorii de intenție în rândul celor 30 de participanţi pe durata mobilităţii; îmbunătăţirea performanţelor personale de gestionare a unui interviu de angajare;

This image has an empty alt attribute; its file name is image011-5.png

Perioada de desfășurare: 12 – 20 Decembrie 2019

This image has an empty alt attribute; its file name is image013-3.png

Locație: Casa Duca, Sinaia, Prahova