EU Democracy Festival

EU Democracy Festival

Peste 200 de studenți au fost prezenți, în cadrul a 6 zile de activtăți pentru a intra în dialog cu decidenți și pentru a afla mai multe despre funcționarea și rolul Parlamentului European în cadrul primei etape a proiectului “EU Democracy Festival”.

La câteva luni după desfășurarea alegerilor europarlamentare, un scrutin la care prezența tinerilor a fost cea mai ridicată din ultimele decenii, Asociația Se Poate a facilitat o serie de întâlniri și parteneri de dialog din sfera Afacerilor Europene, diplomației sau administrației publice, printre care s-au numărat europarlamentarul Traian Băsescu, directorul general al Institutului Diplomatic Român, Dan Petre, primarul sectorului 3, Robert Negoiță, reprezentanții Biroului de Informare al Parlamentului European, Anca-Maria Simion și Mihai Roșioru și expertul Ministerului Afacerilor Externe și vicepreședinta grupului de lucru pentru ajutor umanitar (COHAFA) din perioada Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, Clarisa Lupu.

Tinerii și invitații cu care au intrat in dialog au discutat despre cum funcționează singura instituție europeană ai cărei membri sunt aleși direct de cetățenii Statelor Membre ale UE, dar și despre subiecte care privesc elemente de bază ale procesului de luare a deciziilor, diplomației și relația dintre instituțiile Uniunii Europene.

Totodată, această primă etapă, desfășurată pe parcursul a 6 zile la Casa Universitarilor, Hotel Ibis Parlament, precum și în cadrul A.S.E. București și SNSPA, a fost doar „încălzirea” pentru principala activitate din cadrul proiectului ”EU Democracy Festival”, cea de simulare a procesului decizional din cadrul Parlamentului European, ce va avea loc în martie 2020.

Proiectul ”EU Democracy Festival” este un proiect de dialog cu tinerii implementat de Asociația Se Poate prin programul Erasmus+.

Medzitým takéto ticho problémov vedie k smutným dôsledkom. Mnoho vzťahov bolo odstránených, keď partneri nenašli odvahu hovoriť o Perfoche. https://lekarenslovenska24.com/damska-viagra-online-na-slovensku/ sa bojíte uraziť svojho milovaného. O Strach z vlastnej sebaúcty. Ale len málo pozitívnych sexuálnych vzťahov začína sám. Veľmi často vyžadujú solídne „prácu na chybách“.

Comentarii

 • Курорт - 2021 смотреть онлайн

  Веном 2 - смотреть онлайн в хорошем качестве https://bit.ly/venom2-2021

 • Delta Air lines NM booking flight service

  Delta Air lines NM booking flight service https://search.yahoo.com/tablet/s?p=Delta+airlines+1+855-670-2491+book+a+flight&ei=UTF-8&age=1m&fr2=time&btf=m

 • Delta Air lines Connecticut booking flight service

  https://www.google.com/travel/flights?tfs=Delta+airlines%F0%9F%93%9E+1+855-670-2491+book+a+flight

 • Delta Air lines California booking customer service

  control of pest California service https://www.tronox.com/?s=control+of+pest+%E2%98%8E+1%28844%299484793+California+service+phone+number

 • Delta Air lines SD booking customer service

  control of pest SD service https://www.uvaldeleadernews.com/?s=control+of+pest+%E2%98%8E+1%28844%299484793+SD+service+phone+number

 • Delta Airlines Phone Number

  Delta Airlines Phone Number | Delta airlines customer service phone number https://www.pinterest.com/pin/1071153092593253744/

Lasă un comentariu