Erasmus+ Sport – Build Opportunities for Nourishments by Doing Sports

Prin intermediul proiectului ne dorim încurajarea cetățenilor, indiferent de vârstă, sex, religie, statut social, să practice activități sportive care au rolul de a contribui în primul rând la îmbunătățirea sănătății lor, România fiind printre țările unde problemele de sănătate datorate obezității sunt foarte stringente. Ne dorim ca oamenii să conștientizeze cât de importante sunt activitățile sportive în viața lor și să încurajeze la rândul lor alte persoane să adopte un stil de viață sănătos și echilibrat.

Finanțator: Uniunea Europeană prin intermediul programului Erasmus+ .

Perioada de desfășurare a proiectului: 1 Januarie 2018 – 31 December 2018

Participanți: persoane de orice vârstă care și-au dorit să includă sportul în viața lor de zi cu zi, din 4 țări europene: România, Italia, Slovenia și Lituania.

Parteneri în proiect: Asociația Se Poate – România, A.S.D. Margherita Sport e Vita -Italia, Lithuanian Sports University – Lituania, Trend Prima – Slovenia.

Scopul proiectului BONDS este consolidarea cetățeniei active atât în rândul copiilor și tinerilor, cât și printre adulți, încurajându-i să participa la activități sportive și de voluntariat.

Obiectivul general al proiectului BONDS este promovarea activităților de voluntariat în sport, împreună cu incluziunea socială, egalitatea de șanse și conștientizarea importanței activității fizice în ceea ce privește benefiicile aduse de sport sănătății, prin participarea sporită  și accesul egal la sport pentru toți. Principalul rezultat al proiectului Erasmus+ Sport “Build Opportunities for Nourishments by Doing Sports”, platforma e-learning http://bondsport.eu, cuprinde informații despre:

• Coaching trainings
  • Evenimentele sportive care au avut loc în 4 țări: Romania, Italia, Lituuania și Slovenia
  • Studiu privind sportul, nutriţia şi modul de viaţă în patru ţări europene, disponibil aici
  • Ghid de bune practici, disponibil aici
Website http://bondsport.eu/

Facebook https://www.facebook.com/bondsport.eu/

• zoritoler imol

Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is fantastic blog. A great read. I'll certainly be back. https://www.zoritolerimol.com

• vorbelutrioperbir

Some times its a pain in the ass to read what people wrote but this website is very user pleasant! . http://www.vorbelutrioperbir.com

• zoritoler imol

I loved as much as you will receive performed proper here. The comic strip is tasteful, your authored subject matter stylish. however, you command get got an impatience over that you would like be turning in the following. ill surely come further in the past once more since exactly the similar nearly a lot regularly within case you defend this hike. https://www.zoritolerimol.com

• binance register

Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://accounts.binance.com/en/register-person?ref=P9L9FQKY

The point of view of your article has taught me a lot, and I already know how to improve the paper on gate.oi, thank you. https://www.gate.io/fr/signup/XwNAU

• binance register

I don't think the title of your enticle matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the enticle. https://accounts.binance.com/en/register-person?ref=P9L9FQKY

• gate.io

The point of view of your article has taught me a lot, and I already know how to improve the paper on gate.oi, thank you. https://www.gate.io/ja/signup/XwNAU

• gate.io

I may need your help. I've been doing research on gate io recently, and I've tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.