Emotions to Actions

Durata: Va fi implementat în 2021

Beneficiari: 42 de tineri cu vârste între 18 și 30 de ani

Activități și rezultate:

Proiectul se concentrează pe conștiința de sine, iar cel mai mare impact asupra participanților, pe termen lung, va fi creșterea bunăstării generale și îmbunătățirea rezilienței împotriva factorilor asociați cu probleme de sănătate mintală. Mai mult, participanții își vor îmbunătăți relațiile sociale și vor învăța să arate mai multă înțelegere față de alte persoane.

Așteptările în urma proiectului sunt:

●   conștientizarea de sine și dezvoltarea obiceiul de reflecție;

●   asimilarea de  noi cunoștințe și abilități în ceea ce privește identificarea, distincția, exprimarea, înțelegerea și controlul lor emoții;

●     conștientizarea emoțiilor altor persoane (de exemplu, diferențe și similitudini interindividuale, o mai bună înțelegere despre cum și de ce se simt într-un anumit fel), învățând astfel câteva instrumente pentru construirea unor relații sănătoase;

●        Construirea prietenilor cu oameni de diferite vârste, naționalități și sexe (care ar putea avea chiar și opinii foarte diferite și experiențe), devenind astfel mai acceptanți.

Impactul și rezultatele proiectelor vor fi vizibile prin:

●   35 de YouthPasses pentru participanți

●   7 certificate de recunoaștere pentru liderii grupului (astfel încât și munca lor să fie apreciată în mod formal)

●   cel puțin 7 activități care implică comunitățile locale (minimum 1 activitate de diseminare care necesită contact direct cu comunitatea / țara locală)

●   conținut social media (cel puțin 1 video în funcție de ceea ce decid participanții să facă)

●   vizibilitate online: aproape 27.000 de adepți ai rețelelor sociale (toate organizațiile implicate) + alte grupuri de tineret pe Facebook

●       evaluările finale ale participanților (inclusiv compararea lor cu analiza inițială a nevoilor).