Despre noi

Scurtă descriere a Asociației Se Poate

Asociația Se Poate a fost înființată în anul 2014 și își propune să contribuie la dezvoltarea și promovarea sportului și culturii atât pe plan național, cât și pe plan internațional, desfășurând proiecte de acest tip, inclusiv în domeniul sprijinirii politicilor publice, colaborând cu organizații locale, naționale și internaționale din domeniile cultural, sportive și social.

Misiune/scop

Asociația are ca obiectiv formarea teoretică și practică, inserția socială și profesională pentru tineri și adulți, în special pentru cei aparținând minorităților și a celor cu rezultate deosebite în educație, precum și dezvoltarea sustenabilă prin promovarea unor soluții privind mediul înconjurător și patrimonial natural și cultural din satele din România.

Principalele direcții de dezvoltare

• Organizarea de competiții și acțiuni sportive dedicate maselor pentru promovarea sportului de masă în rândul cetățenilor români;
• Studii pe tema impactului sportului de masă la nivelul cetățenilor români, precum și pe tema cooperării public-privat în organizarea de evenimente sportive dedicate maselor;
• Evenimente de promovare a cooperării interculturale în rândul etniilor de pe teritoriul româniei ;
• Studii pe tema implică

Posted in Despre noi.