Echipa se mareste!

Echipa Asociatiei Se Poate se mareste de la un anotimp la altul.

In toamna va spuneam despre cel de-al doilea val de voluntari in cadrul asociatiei, care se regasesc in continuare in echipa, alaturi de voluntarii deveniti membri din primul val. 

Acum va prezentam valul trei de voluntari, 4 fete si 1 baiat: Cristina a revenit alaturi de noi dupa ce a facut un stagiu de practica in primavara anului 2015, Roxana ni s-a alaturat in iarna, Oana si Ionut au venit acum si sunt cu totii studenti la SNSPA, iar Madalina este studenta la Politehnica, specializarea energetica. 

Impreuna cu ei ne pregatim de depunere a proiectelor Erasmus + Youth Exchange si Training Course, precum si de proiectele finantate de MTS si alte proiecte cu finantare proprie! 

Marina Ghiţă

"Succesul este suma unor eforturi mici, repetate zi de zi"-Robert Collier

 

Marina este unul dintre voluntarii Asociatiei din prima serie din 2015 care a si ramas alaturi de echipa Se Poate. 

Urmeaza cursurile la Facultatea de Stiinte Politice din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative. Acest  domeniu de activitate ancoreaza individul in realitate si conduce atat la dezvoltarea unei gandiri critice asupra fenomenelor sociale cat si la intelegerea cat mai amanuntita si cat mai concreta a realitatii. 

Crede ca  tinerii au capacitatea si dorinta  de a produce schimbari in societatea in care traiesc. Schimbarea se produce doar prin implicarea civica si constientizarea unor problematici sociale.

Noii voluntari

După ce în lunile februarie - iunie 2015 am primit cu braţele deschise primii studenţi din cadrul SNSPA ca voluntari în cadrul asociaţiei noastre, vă prezentăm cu plăcere echipa de toamnă - iarnă.

Read more...

Alina Maier

You have to trust in something - your gut, destiny, life, karma, whatever.

This approach has never let me down, and it has made all the difference in my life.” –Steve Jobs


Alina Maier a inceputcooperarea cu Asociatia Se Poate inca de la inceputul anului 2015 si crede cu tarie ca tinerii stiu destule lucruri pentru a fi prudenti, si, totusi, incearca sa realizeze imposibilul, indeplinindu-si astfel dorintele, generatie dupa generatie. Dimensiunea succesului lor este masurata de puterea dorintelor, de marimea visurilor si de cum gestioneaza dezamagirile pe drumul catre success.

Read more...

Madalina Lupulet

Today I am born new and I can and I will face anything that comes my way”

Mădălina LUPULEȚ,  unul dintre fondatorii Asociatiei SE POATE,  impreuna cu alti trei colegi s-au hotarat ca este timpul pentru o schimbare. Asadar, in 2014 au decis ca cea mai buna modalitate de a promova initiativele sportive si culturale ale tinerilor la nivel national si international este infiintarea unei asociatii care sa corespunda nevoilor si cerintelor acestora.

Read more...

Play Bet365 Casino download.