Selecție participanți „You(th) can do it smart!”

Untitled-5

Asociația Se Poate selectează șapte tineri între 18 și 25 de ani pentru a lua parte la mobilitatea de tineret „You(th) can do it smart!”, activitate ce se va desfășura între 9 și 16 mai 2017 în localitatea Cerașu, jud. Prahova.

Proiectul „You(th) can do it smart!” își propune să aducă împreună 40 de tineri din cinci state europene (Italia, Malta, România, Slovacia, Spania) pentru a se informa, dezbate și dialoga pe teme ce țin de guvernare inteligentă și participarea tinerilor, promovând bune practici din fiecare stat, totul într-un mediu intercultural.

Pentru selecție, tinerii interesați sunt rugați să trimită completeze formularul disponibil mai jos: https://goo.gl/forms/l4xNyq4r3g5TMCvn1

Proiectul este organizat de Asociația Se Poate în parteneriat cu organizațiile neguvernamentale SYTEV, Active Youth, Istituto Suore Pie Operaie dell'Immacolata Concezione și Asociacion Projuven, și este finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+, acțiunea cheie Mobilitatea persoanelor în scop educațional.

Play Bet365 Casino download.