Myth and Greet

 

 

 

 

 

În cadrul proiectului "Myth and Greet", participanții au fost implicați în activități în urma cărora aceștia au ajuns sa se cunoască mai bine și să afle despre miturile și tradițiile din fiecare țară. De altfel, participanții au avut parte de o zi în care au descoperit frumusețea orașului Brașov.

Atmosferă de sarbatoare la Scoala Zamfira din Lipanesti. 35 de tineri din 5 tari au vizita ieri unitatea de invatamant in cadrul unui proiect derulat prin programul Erasmus plus. Tinerii din Bulgaria, Grecia, Macedonia, Portugalia si Romania s-au bucurat de dansurile traditionale pregatite de elevii scolii si chiar s-au prins la joc intr-o brasoveanca. Drumetia tinerilor sositi sa exploreze traditiile si obiceiurile care ne definesc cultura a continuat la Cerasu, localitatea unde se desfasoara activitatile proiectului. De data aceasta, participantii au explorat uneltele mestesugaresti, tesaturile si imbracamintea din vremuri trecute, la Muzeul Satului din Cerasu.

Proiectul la care participa cei 35 de tineri se numeste „Myth and Greet”, este organizat de Asociatia Se Poate si finantat de Uniunea Europeana prin programul Erasmus Plus.

Mai multe informații despre proiect sunt disponibile la adresa următoare: http://www.vptv.ro/proiect-international-in-prahova

 

 

 

Play Bet365 Casino download.